Den fysiske træning er en uundgåelig og integreret del af holdsport i stadig stigende grad. Igennem relevante og specifikke tests er det muligt at monitorere, om træningen også flytter på spillernes fysiske parametre. Elementer som muskelstyrke, hoppehøjde, accelerationer og topfart i en sprint, agility eller den overordnede kondition og udholdenhed afspejler, at det fysiske i holdsport rummer mange facetter.

Vi tilbyder at skræddersy et testpakke til jeres hold, der indeholder relevante og specifikke tests for netop den pågældende idrætsgren. Således kan spillernes fysiske udvikling følges med præcision og samtidigt motivere og give konkret feedback på effekten af træningen. Eksempelvis er det oplagt at indkorporere gentagende tests med et givent tidsrum i mellem, for at gøre det muligt at justere på træningen undervejs i et forløb.

Vi udviser stor fleksibilitet og benytter mobilt testudstyr, der gør det muligt, at testene kan udføres i de rammer og faciliteter, det måtte ønskes.

  • Pris for test af ét klubhold, indeholdende “eksplosive” tests (sprint, acceleration og hop): 2500,- inkl. moms
  • Pris for test af ét klubhold, indeholdende “eksplosive” tests (sprint, acceleration og hop) og yo-yo test: 3500,- inkl. moms

Vi står også til rådighed, hvis du som fysisk træner står og mangler testudstyr til at udføre avancerede tests med.

Nedenfor ses eksempler på hvad et testbatteri for fodbold og håndbold kan indeholde.

Håndbold

Håndbold

Moderne håndbold har udviklet sig til at være en fysisk og intervalpræget kontaktsport, der stiller krav til flere aspekter af spillernes fysik.

Fodbold

Fodbold

Det er veldokumenteret, at fodbold er en intervalpræget sport med mange aktivitetsskift involverende højintensive løb, accelerationer, sprint, hop, tacklinger og retningsskift.

Bestil en test