Cykeltest i Testcenteret
Cykeltest i Testcenteret

Testcentret tilbyder følgende testpakker inden for cykling (landevej og mountainbike). Alle tests udføres på præcist udstyr af universitetsstandard (SRM cykelergometer m.m.). Priser og uddybende beskrivelser af tests findes også her. Vi tilbyder også forskellige muligheder for rabatter for grupper, klubber og forløb.

Submaksimal & maksimal cykeltest

Submaksimal & maksimal cykeltest

Udover den submaksimale test (se beskrivelse ved siden af) udføres der her også en maksimal test, hvor formålet er at bestemme den maksimale aerobe arbejdskapacitet, herunder den maksimale iltoptagelseshastighed og kondital. Der måles maksimale værdier for iltoptagelse, CO2-udveksling, puls, lungekapacitet, og laktat.

Pris: 1500,- inkl. moms

Submaksimal cykeltest

Submaksimal cykeltest

Formålet med den submaksimale cykeltest er at bestemme den fysiske kapacitet ved den aerobe (AeT) og anaerobe tærskel (AT), som samlet vil give et fyldestgørende billede af udholdenheden for kredsløb og muskler. Der måles løbende iltoptagelse, CO2-udveksling, puls, laktat, arbejdsintensitet og bevægelsesøkonomi. Ud fra dette identificeres træningszoner (ud fra watt og puls), der kan bruges i den efterfølgende træningsperiode.

Pris: 1000,- inkl. moms

Udover overstående kan vi også tilbyde peak power tests af anaerob karakter (såsom 6 og 30 sekunders sprinter). Kontakt os for nærmere information herom.

Rabatter

Testforløb

Ved bestilling af to eller flere tests fordelt over en periode, tilbyder vi rabat-muligheder ved et testforløb. Dette er anbefalelsesværdigt, hvis du gerne vil følge din udvikling, idet du vil få nyttig feedback på den træning, der er blevet udført i perioden mellem testene. Kontakt os for nærmere information og pristilbud.

Grupper

Er I en mindre gruppe på mellem 2-4 personer, der har mulighed for at blive testet sammenhængende på én dag, kan der laves et tilbud baseret på antallet af personer. For nærmere priser og information kontakt testcentret.

Klubtilbud

Er I en klub eller et hold hvor flere personer ønsker at blive testet, kan der laves et klubtilbud baseret på antallet af tests. For nærmere priser og information kontakt testcentret.

Bestil en test