Cykeltests

Cykeltests

Testcentret tilbyder følgende testpakker inden for cykling (landevej og mountainbike). Priser og uddybende beskrivelser af tests findes også her.

Løbetests

Løbetests

Her kan du læse nærmere om de løbetests, vi tilbyder i testcentret, samt priserne derpå. Vi tilbyder desuden mulighed for rabatter for grupper, klubber og forløb.

Triatlon (cykel- og løbetest)

Triatlon (cykel- og løbetest)

Vi tilbyder følgende testpakker inden for triatlon, som er kombinerede cykel- og løbetest (også relevant for duatleter og adventureracere). Uddybende beskrivelser og priser kan også ses her.

En fysiologisk test inden for enten cykling, løb eller triatlon, er et vigtigt redskab til at skabe udvikling gennem målrettet træning og øget motivation.

En test vil fastlægge dit aktuelle fysiske niveau og derved klarlægge hvad og hvordan du skal træne, for at sikre kvalitet i din træning og derved udvikling. Testcentret tilbyder fysiske test til måling af præstationsevne og præstationsfremme inden for cykling, løb og triatlon.

Testene har til formål at fastlægge en udøvers komplette fysiologiske profil, baseret på følgende væsentlige fysiologiske parametre.

Analyse og træningsanbefalinger

På baggrund af den fysiologiske profil udarbejdes:

  • Kapacitetsanalyse af fysiske styrker og svagheder i forhold til specifikke arbejdskrav inden for sportsgren/disciplin
  • Intensitetszoner til brug i den daglige træning og konkurrence
  • Træningsanbefalinger til brug i den daglige træning

Efter testen gives uddybende feedback på den fysiologiske profil og kapacitet samt eventuelt præstationsfremgang (dette er aktuelt ved flere test henover en periode).

Bestil en test